Oferta warsztatów kulinarnych
Chcesz zorganizować spotkanie firmowe lub przyjacielskie i poszukujesz ciekawych rozwiązań?
Sprawdź naszą przykłądową ofertę, wybierz miejsce realizacji i w swobodnej atmosferze zdobywaj kulinarne umiejętności, pod okiem mistrzów!
LIVE COOKING
Trener kulinarny prowadzi live cooking w formie interaktywnej. Przyrządzając wszystkie elementy wybranego menu, szczegółowo opisuje każdą wykonywaną czynność. Zaprasza do udziału w gotowaniu kilka osób, które pomagają w przygotowaniu dań. Narracja podczas live cooking jest dynamiczna. Każdy uczestnik pokazu otrzymuje porcję przygotowanej potrawy.
Kuchnia polska w nowoczesnej odsłonie / Męskie gotowanie – mięso i mocny alkohol / Kuchnia dla zakochanych – afrodyzjaki / Kuchnia lekkostrawna – dania smaczne i apetycznie podane / Prosto ale efektownie – zdekonstruowana dania polskie / Ryby w kuchni – oprawianie i doprawianie / Owoce morza – to nie jest takie trudne / Kuchnia wegańska, to nie tylko kiełki i sałata.
Jeżeli chcesz, aby live cooking odbył się w konkretnym obiekcie, przekaż nam adres lub dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej za wynajem przestrzeni, a my załatwimy wszystkie formalności i ustalimy zasady współprac
90 min - 2 potrawy.
Orientacyjny koszt: od 150 PLN / os. + wynajem pomieszczenia wskazanego przez Ciebie.GRUPOWE WARSZTATY KULINARNE
Grupa uczestników zostaje podzielona na podgrupy. Każda podgrupa ma za zadanie przygotowanie swojej części menu. Do dyspozycji uczestników przekazane są wszelkie narzędzia i urządzenia niezbędne do wykonania potraw. Nad grupami czuwa trener kulinarny, który dba o prawidłowy przebieg szkolenia, udzielając wskazówek praktycznych i rad merytorycznych uczestnikom.
Proponowane szkolenie ma charakter edukacyjno – rozrywkowy/integracyjny.
Po przygotowaniu wszystkich dań, uczestnicy mogą wspólnie zasiąść do stołu i skonsumować przyrządzone przez siebie potrawy.
Zakąska zimna Befsztyk tatarski na grillowanych kiszonych ogórkach, podany z pomidorowo - bazyliowym concasse, marynowanymi pieczarkami i czosnkowymi grzankami. / Zupa Gdańska polewka koperkowa z kluseczkami drobiowymi, okraszona kaszubskimi ziołami i wiejska śmietanką. / Danie główne Pierś z kurczaka sous – vide, otulona pomorskim bekonem, podana na marynowanych warzywach w occie śliwkowym i oliwie rzepakowej. / Deser Knele z mascarpone i bezy, z sosem wiśniowym z miętą.
Jeżeli chcesz, aby grupowe warsztaty kulinarne odbyły się w konkretnym obiekcie, przekaż nam adres miejsca lub dane kontaktowe do osoby odpowiedzialnej za wynajem przestrzeni, a my załatwimy wszystkie formalności i ustalimy zasady współpracy.
180 min - 4 potrawy.
Orientacyjny koszt: od 220 PLN / os. + wynajem pomieszczenia wskazanego przez CiebieCzas trwania szkolenia zależy od umiejętności i dyscypliny uczestników, niemniej jednak 3h to optymalny czas.
Realny koszt warsztatów zależny jest od ilości osób w grupie oraz od rodzaju wybranego menu.
W ofercie posiadamy również białe fartuchy z wybranym nadrukiem, w cenie 35 zł/szt. lub kolorowe fartuchy z dowolnym haftem, w cenie 45 zł/szt.